Milí Miloslavovčania, v uplynulých týždňoch sme vám bližšie predstavovali interpretov, ktorí vystúpia na Dni obce Miloslavov v sobotu 29. júna 2024.

Dnes sme si pre vás pripravili hudobníkov, ktorí vystúpia v závere programu:

Večer o 20:15 hod. vám zahrá kapela, ktorú asi netreba predstavovať – Peter Bič Project. Je to hudobná skupina pochádzajúca z Košíc. V roku 2010 ju po odchode z kapely IMT Smile založil gitarista Peter Bič. Ako svojho predskokana si ho v roku 2011 vybrala švédska skupina Roxette. V roku 2012 vydaním albumu Say It Loud sa ich najznámejšou skladbou stala „Hey Now“. Skupina má na konte niekoľko úspešných albumov. Koncom leta 2016 prešla kapela personálnymi zmenami. Speváčku Dášu Kostovčík nahradila Viktória Vargová. V roku 2021 zístali Krištálové krídlo.

Zábava však v daný večer ešte nekončí 🙂 O 22:00 hod. to roztočí kapela Duchoňovci. V roku 2017 sa spojila partička rôznorodých muzikantov z Banskej Bystrice. Tým vznikla kapela, ktorá mapuje kariéru Karola Duchoňa. Hrá a spieva jeho najväčšie hity, ktoré pre neho zložili známi slovenskí skladatelia.

Ako vidíte, je sa naozaj na čo tešiť. Rovnakou mierou sa tešíme aj my na vás. 😉

Stretneme sa už budúcu sobotu 29. júna 2024 na Radničnom námestí pri Obecnom úrade Miloslavov, m. č. Alžbetin Dvor.

Do skorého videnia.